Nya byxor.

 
Dessa härliga byxorna köpte jag idag, Älskar dem redan:))
 
 

Glad Midsommar.

Nu är det dags för midsommarfirande:) Blir en ganska lugn och behaglig kväll i goda vänners sällskap. Det blir grille med Robin o Sara sen traskar vi nog hemåt till oss när det vankas läggdags för Alice:)
 
Sen imorgon åker vi ut till Förslöv en runda för att se på midsommartåget, är lite av en tradition för mig! Tror inte jag missat mer än max 2 ggr sen man var liten:)
 
Får uppdatera mer efter helgen.
 
Kramar på er

Fullt ös.

Ja här är det fullt ös idag som gäller, Alice flyger rundor på golvet som aldrig förr:)) Förstår inte hur hon kan vara pigg? Hon vaknade klockan 00.10 inatt och var så ledsen:( Sen somnade hon inte om förrän 02.20 i min famn ute på soffan, tror det är tanden där uppe som spökar, för man kan se den genom tandköttet ut, en vit liten spets, så är nog ute vilken dag som helst!
 
Idag tror jag inte det blir mycket gjort, en trött mamma här vill jag lova! Kommer förmodligen ett par och kollar på vår vagn lite senare idag. Vi ska sälja vår för att vi inte riktigt får plats med den i bagaget i bilen, väldigt synd för det är en jättebra vagn annars. Den nya vi har tittat på är Babyjogger city mini:) Supersmidig vagn och den går lätt in i bilen. Det är en sittvagn fast den har fullt liggläge vilket jag tycker är viktigt om hon ska kunna sova bra i vagnen:))
 
 

Oj Oj vad längesedan

Herregud vad längesedan jag bloggade, hade nästan glömt bort att jag hade den;)
Det är mycket som hänt sen sist!! Alice är snart 8 månader, hon ålar sig fort som tusan på golvet, tredje tanden är snart ute, och bababababa är det roligaste att säga:))
Hon är även fått falsk krupp stackaren:( Så hostat snart i 3 veckor och varit jätteförkyld! Vi får hoppas att det inte blir lika mycket nästa gång hon blir förkyld, dock är risken ganska stor att det kommer hålla på upp till 4-5 års ålder varje gång förkylningen slår till!! Hon har haft det rätt kämpigt men varit väldigt glad ändå!
 
 
Idag ska vi in till grannen på fika kl 12 med andra mammor o bebisar, så dem får leka av sig lite:) Sen tror jag det blir en vända på stan! Har tittat ut en så fin klänning till Alice:) Hon fick nya kläder av G i helgen när jag jobbade. Det blev strumpbyxor,klänning,hood,byxor och en tjocktröja!! Pappa han kan:)) Klänningen var underbart fin..En vit NoaNoa som det blir till midsommar!
 

Rosa Klänning, Kortärmad trikåklänning i mjuk...
Denna fina tror jag bestämt att det blir idag:))

lillakarleken.blogg.se

Denna blogg kommer framförallt handla om mig och min sambos vardag tillsammans med vår dotter Alice.

RSS 2.0