helgen

Denna helgen har det verkligen varit fullt upp. I fredags hade vi Frida och Stieve på besök, eftersom dem åker till Usa idag så ville vi ses, lördagen började med fika med goda vänner och sen fira Görans farmor,sen middag hos svärisarna och sen hade vi Robin och Sara här på kvällen, väldigt trevligt:)  Sen söndagen spenderade vi på Väla, där vi även mötte upp Peter,Mikaela och Vincent sen åkte vi hem till dem och fika sen pizza:)
 
Hittade ett par boots på Zara igår som jag kollat på länge, sen när dem väl är på rea så köper jag dem inte!! Dumma mig, får se om jag åker in i veckan och kollar om dem finns kvar!:) Behöver egentligen inte handla så mycket kläder men nåt nytt är alltid roligt!
Behöver nog något nytt till dopet iallafall, svårt vad man ska ha på sig!
 
Idag blir det nog en riktig hemmadag, lillfisen är inte riktigt på humör:( Hennes förkylning spökar fortfarande! Vill bara hon ska bli bra i näsan, för hon är pigg och så annars! Men just att hon är så täppt och man kan inte göra så mycket!
Beställa dopinbjudan och ringa några samtal blir min uppgift för dagen!

Snön fallen....

Ja det är visst fortfarande vinter hos oss, ganska mysigt tycker jag då man alltid annars klaga på att vi haft så dålig vinter! Nu har det ju varit kallt och inte många dagar med slask! Men måste erkänna att man längtar lite till våren, så man slipper ha så mycket kläder på sig när man ska gå utanför dörren.
 
Igår fick från lilla Alice sin första vaccination, jag hade förberett mig på gallskrik och en otröstlig dotter, men ICKE:) Hon gnällde när hon fick sprutan med slutade direkt när hon fick mat, sen var hon glad i några timmar sen sattes dt igång med skrik och man märkte att hon hade ont! Men vi gav henne en alvedon sen blev det bätte framåt kvällen. Sen har hon fortsatt vara glad och vi hoppas det håller i sig, det är ju långt ifrån alla som får feber och så men gnälliga blir nog alla.
Hon väger nu 5385g och är 60 cm lång. Fortfarande ganska liten, men det gör inget:)
 
Idag är det fredag:) Så himla skönt att ha stora älsklingen hemma, dock ska han iväg till Tyskland imorgon och handla lite inför dopet, dem är 4 grabbar som ska åka över, men kommer hem sen på kvällen och då blir det familjemys:) Söndag har vi inga planer för, tar dagen som den kommer!
 

Underbara lördag....

Idag har varit en riktig mysdag, gick upp med prinsessan runt 9.30 då hon slog upp ögonen och körde benen i luften, eftersom fötterna är det mest intressanta just nu! Kan knappt sitta i babysittern nu för hon kör fällkniven och ska ha sina fötter;) Ja det är inte mycket som ska till för att roa dem små, och roligt att se hur hon upptäcker nya grejer varje dag:)
 
Vi gick och köpte frukost till pappan som fick lite sovmorgon idag! Efter frukosten tog vi på oss och tog en sväng på stan, och pappa handlade till Alice,två bodys,byxor en mössa ! Hon har fortfarande 56 i kläder, så mössan hörde till i ett set men den var visst för liten, där har hon nog 62! När vi var på väg hem så mötte vi svärföräldrarna och görans systers samt lilla Vincent, dem var på väg till Hembygdsparken så vi hängde på, Alice sov så gott i vagnen så vi passade på att vara ute! Hon brukar annars sova så dåligt på dagarna..men sen är vi bortskämda med att hon sover hela nätterna så vi klagar inte:)
 
Ikväll blir det väldigt lugnt hemma, ska nog kolla melodifestivalen! Usch är egentligen emot den, men men där är väl inget annat på tv så blir nog att man fastnar framför det ändå:)
 

lillakarleken.blogg.se

Denna blogg kommer framförallt handla om mig och min sambos vardag tillsammans med vår dotter Alice.

RSS 2.0