Underbara lördag....

Idag har varit en riktig mysdag, gick upp med prinsessan runt 9.30 då hon slog upp ögonen och körde benen i luften, eftersom fötterna är det mest intressanta just nu! Kan knappt sitta i babysittern nu för hon kör fällkniven och ska ha sina fötter;) Ja det är inte mycket som ska till för att roa dem små, och roligt att se hur hon upptäcker nya grejer varje dag:)
 
Vi gick och köpte frukost till pappan som fick lite sovmorgon idag! Efter frukosten tog vi på oss och tog en sväng på stan, och pappa handlade till Alice,två bodys,byxor en mössa ! Hon har fortfarande 56 i kläder, så mössan hörde till i ett set men den var visst för liten, där har hon nog 62! När vi var på väg hem så mötte vi svärföräldrarna och görans systers samt lilla Vincent, dem var på väg till Hembygdsparken så vi hängde på, Alice sov så gott i vagnen så vi passade på att vara ute! Hon brukar annars sova så dåligt på dagarna..men sen är vi bortskämda med att hon sover hela nätterna så vi klagar inte:)
 
Ikväll blir det väldigt lugnt hemma, ska nog kolla melodifestivalen! Usch är egentligen emot den, men men där är väl inget annat på tv så blir nog att man fastnar framför det ändå:)
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lillakarleken.blogg.se

Denna blogg kommer framförallt handla om mig och min sambos vardag tillsammans med vår dotter Alice.

RSS 2.0