Long time no see!

Hej på er igen!
 
Jag har varit sjukt dålig på att uppdatera här i bloggen, men har verkligen inte haft något inspiration senaste tiden. Varit fullt upp och har varit så sjukt trött! Nu börjar man verkligen känna av att det börjar närma sig BF, än är det långt kvar men känns vill jag lova! Ont i ryggen, svårt att sova,konstanta sammandragningar och en väldigt vild bebis! Jag klagar absolut inte på att hon är vild, så länge man känner att det rör sig är det ju helt underbart som helst. Men när man är trött på kvällen och det leker hela havet stormar i magen så blir man inte allt för positiv.
 
Tror min kära sambo frågar mig 1000 ggr varje kväll vad det är eftersom varje vändning eller puff får mig att pusta och stånka som en gammal tant! Känner mig ganska jobbig om jag får säga det själv! Så beröm måste min älskade ha som orkar stå ut med mig och mina krämpor;) Snart är dem över och vi har vår älskade bebis hos oss!:)
 
Äntligen är jag ledig imorgon och det ser ut som är vädergudarna lovar sol hela dagen:) Blir en stund på stranden och sen har vi planer på att dra till Ullared! Får dock se om det blir av, synd egentligen när det är så fint väder att gå in, men sen måste det inhandlas en del saker. Det får blir dagsform imorgon helt enkelt.
 
Nä nu ska jag fortsätta jobba, vi hörs ikväll!

Måndag

Hej denna regniga måndag!
 
Fy fasen vilket väder vi har denna sommar=/ Ser ut som att det inte ska bli bättre i veckan heller! Nu är man tillbaka på jobb efter en fartfylld helg, och som vanligt är jag sämst på att föra över mina bilder till datorn, men lovar ikväll eller imorgon!
 
I fredags hade vi Stieve & Frida på middag hemma hos oss, mycket trevligt:) Sen i lördags var det mys mys med hjärtat på stan sen middag hos svärföräldarna och avslutade kvällen på fest hemma hos S&F:) Shit vad man inte orkar lika länge nu, även fast man inte dricker så är man ju död kl 23 på kvällen;) Vi stannade till halv 2 sen så skulle dem andra ut och då var det dags för oss att köra hemåt!
Igår var det hyffsat väder och vi drog till hembygdsparken tillsammans med Mikaela,Peter och Vincent! Mysig eftermiddag med grillad korv hos svärföräldrarna, sen kan jag säg att där fanns en person som däckade i sängen när vi kom hem;)
 
Nä nu blir det att jobba 1 timme,sen till barnmorskan och sen tillbaka till jobb några timmar! Ikväll väntar lite firande för min kära mamma som fyller år idag! HURRA:) <3

på plats

Som jag skrev igår så inhandlade kära sambon spjälsängen igår:) Och ByggareBob( läs jag ) hehe fick montera den, eller rättare sagt jag ville montera den! Ganska envis av sig och det fick jag emot mig idag när jag har skitont i ryggen=/ Jag får skylla mig själv, men ikväll blir det ryggläge direkt när jag kommer hem!
 
Det blev iallafall jättebra när dem väl kom på plats, och nu väntar man bara på att få bädda den fint och att pyret tar plats i den! Känner att det är lite tidigt ännu att bädda den, är ju ändå inte förrän i oktober som det är beräknat till!
 
Usch regnet verkligen öser ner idag och det är så deprimerande! När ska sommaren komma egentligen? Fast en liten del av mig är ganska glad över att det inte är 30 grader varmt, för det är fasen inte alls skönt när man är gravid!=/
 
Ska försöka ta och lägga in lite bilder på saker som hänt senaste tiden:) På återseende!

Nu börjas det.

 
Jag har som sagt känt lite panik nu över grejer som ska inhandlas tills bebis beräknas att titta ut. Än så länge är kläder det enda jag kan bocka av på listan! Men idag blir sängen köpt,sambon skulle köra inom IKEA och handla spjälsängen. Tyckte att vi gjorde ett riktigt fynd! Nu ska vi försöka inhandla lite, så man inte får panik veckan innan att man har allt att fixa samt att det kostar en del. Här nedan kommer vilken säng vi köpt:)
 
Spjälsäng Gulliver kostade endast 399:-
 
 
 
 

Hard work.

Nej det är inte riktigt hard word idag som gäller, än så länge väldigt lugnt på jobbet, så passar på med ett snabbinlägg:)
Fortfarande har vädret inte bättrats och det är snarare höst än sommar, börjar bli ganska tröttsamt nu! Synd om alla som har semester och inte kan njuta fullt ut av sommaren. Jag ska inte ha någon lång semester utan tagit ledigt torsdagarna och fredagarna de 3 veckorna som Göran är ledig, så blir det lite mer som en lång helg för mig!
Varje helg nu 4 veckor framöver är fullbokade med massa skojjigheter.
Umgås med fina vänner,stor 50års fest med 200 pers:), kolla Bruce springsteen i GBG och sen blir det weekend med hjärtat i Köpenhamn.
Sen efter det blir det bara att vila upp sig inför vad som komma skall! Nu ska jag fortsätta med jobbet och återkommer ikväll.
 

Det här med planering?

 
Fyllde i ansökan om föräldraledighet idag på jobbet, och det är lite med en klump i magen man gör det. Dels för att det är en så stor förändring i sitt liv att nu ska man inte jobba på ett bra tag,utan vara hemma och vara mamma för första gången i sitt liv. Det är så mycket man funderar över och är så rädd att göra fel.
Jag tänkte att jag skulle jobba ända in i det sista( självklart kan det ändras) sen vara ledig i 1 ½ år. Det kan väl vara ganska lagom?
 
Jag är en riktig grubblare och kan ibland vara en negativ sak. Dels för att jag brukar måla fan på väggen innan något ens har hänt! Men som jag skrev innan så vill man ju inte göra något fel. Är rädd för att man själv inte ska vara en bra mamma. Men egentligen ska man ju skita i vad alla andra tycker och tänker om min och görans uppfostran på vårt kommande barn. Alla är vi olika,tänker olika och agerar olika. Det gäller nog bara att man följer sitt hjärta och hjärna så ordnar nog sig allt efter hand. Nu när man väl skriver det så låter det som en självklarhet men just tankarna är helt olika.
En annan grej som man också funderat över är den ekonomiska biten.Hur det kommer bli när bara en av oss jobbar och får ordentlig lön? Jag är inte rädd för att vi inte kommer klara det....För det kommer vi, det går ingen nöd på oss. Det är bara att man får prioritera om, det är också något som fladdrar förbi då och då och sånt man får planera för redan nu.
 
Det var bara ett par tankar och nu ska jag fortsätta jobba tills 19.
 
 

Denna regniga sommar..

Godmorgon!
 
Inatt har man verkligen inte sovit bra, kvittar hur mycket man vädrar så är det lika klibbigt igen i sovrummet 5 minuter efter man har stängt fönstret. Funderar starkt på att köpa en golvfläkt eller något!?
 
Vilket tråkigt väder vi har haft än så länge denna sommar, i söndags var det dock underbart väder och sol hela dagen:) Jag och Göran satt ute och solade en stund på dagen, två timmar räcker för mig nu när man är gravid! Dels för att skydda huden och sen blir jag så fruktansvärt rastlös:)
Sen på eftermiddagen fikade jag med en kär gammal vän:) Susanna....Så himla mysigt! Vi köpte med oss kaffe och drog ner till vitaräck!
 
Får uppdatera ikväll med bilder på konserterna jag och hjärtat var på i helgen!:) I fredags var det Thåström och lördagen spenderades i Kristianstad med Tivolirock:)
 
På återseende!
 

Chili Con Carne

 
Äntligen landat i soffan för första gången idag, skönt för ryggen vill jag lova. Precis ätit middag, och dagen till ära blev det chili con carne:D Det uppskattades av min kära vill jag lova. Allt som är starkt i detta hushåll= gott enligt honom;)
Fast skulle han bestämma så skulle det kunna vara kryddkorv alla dagar i veckan! Men där säger jag ICKE!
 
NU är det snart dags att förflytta sig in till sovrummet och kolla på Wallander, älskar att hatv i sovrummet! Fast jag måste erkänna att man blir lite bekväm! Men är man gravid så får man lov att vara lite lat!
 
Köpte förresten nya mammabyxor härom dage, och faktiskt skulle jag kunna bo i dem, ett par aprikos/orange chinos med resår i midjan! Så jäkla sköna! Bra att kunna ha en bit efter förlossningen också eftersom man nog inte kan ha sina vanliga byxor direkt, och jag är en person som INTE vill bo i mjukisbrallor! Man kan ju faktiskt se fräsch ut trots mn precis blivit mamma och säkert kommer vara skittrött och ett nervvrak!
 
Nej nu tackar jag för mig och säger godnatt!

Vagnen

 
Det är väldig djungel när man väl kommer till att man ska välja vagn till bebis. Vi har varit runt en del och äntligen har vi nog hittat den vill vill ha. Den finns i en butik i Lund som heter Pyret & Snäckan, har även en butik på internet om man vill in och kolla:)
Det vi har letat efter är en smidig vagn, dels för att få plats i bilen och sen främst för min del eftersom jag ska kunna ta den upp och ner en våning när jag är hemma själv. Sen vill vi ha en hyffsat billig också med tanke på att det är annars ganska dyrt!
Vi har kommit fram till denna . Den är verkligen hur skön som helst att köra, och hur lätt som helst klickar du av och på de olika delarna. Det som också är perfekt är att du han använda bilstolen och snabbt klicka i den i chassit. Chassit var väldigt enkelt att lyfta och tror inte det kommer bli några problem för mig.
Priset  för chassi,liggdel,sittdel och bilbarnstol är 4995:-
Någon som har några invändningar mot denna vagn är välkommna att skriva, hört både ris och ros om den! Men kanske är så med alla vagnar?

Kläder

Vi har varit ganska försiktiga med att köpa kläder till lilla pyret! Dels för att man inte riktigt vet hur stor bebis är när den kommer ut och sen vill man inte ha för mycket heller, dem växer ju så fort och onödigt att lägga en massa pengar på kläder som man ändå får slänga efter nån vecka.
 
Nu känns det som man iallafall har så man klara sig den första tiden, och skulle det vara akut så får man ju springa ut på stan och inhandla! Sen har jag en snäll bror som sa att dem hade en flyttlåda med bebiskläder,och det var bara att komma och roffa åt sig:) Så man ska nog inte nojja så mycket över att man inte har så det räcker.
Här nedan kommer bli smakprov av det senaste vi köpt!
 
Alla plagg kommer från Kappahl! Fullkomligt älskar Newbie! Fina färger, neutralt och bra! Gillar inte allt för skarpa färger så ett stort + Kappahl:)

Äntligen

 

Har länge nu funderat på om jag ska blogga eller inte, i början hade jag verkligen inget att skriva om och därför så slutade jag ganska tvärt när jag själv märkte att mina inlägg handlade om.....INGENTING.

Men nu är det ju som så att det äntligen finns lite och skriva om!:) Och det är vi snart får tillökning i vår familj! Den 20 oktober är det beräknat att vårt lilla pyre ska titta ut! Så det är inte så långt kvar:) Det har även tagit tid att skriva om detta då jag inte heller varit säker på att jag vill skriva om graviditeten,förlossningen och livet efter? Men efter mycket om och men så är det ganska skönt att skriva av sig och dela erfarenheter med andra samt knyta nya band med mammor. Jag kommer nog senare att skaffa lösenord på min blogg, men först se om det finns något intresse för min blogg. Lösenord vill jag ha för att göra bloggen lite mer privat och det ska inte vara vem som helst som kan läsa. Finns mycket skumma människor och det vill jag inte råka ut för.

Ska försöka lägga upp en del bilder nu också:) Men här kommer två så länge som är några av våra faktiskt första gravidbilder, det är min duktiga systerdotter som tagit dem, och där är jag i ca v 20!

Men uppdatering kommer nog ikväll:)

 

 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

lillakarleken.blogg.se

Denna blogg kommer framförallt handla om mig och min sambos vardag tillsammans med vår dotter Alice.

RSS 2.0