Inte orkat....

Jag har faktiskt inte haft ork eller inspiration att blogga över huvudtaget på sista tiden! Sen har det heller inte hänt så mycket som varit värt att blogga över!
 
Men nu börjar det närma sig med stormsteg och det är 24 dagar kvar till BF! Och det känns verkligen sååå underbart att mini snart är ute! För jag är verkligen trött på att vara gravid! Det är jättemysigt och häftigt att vårt barn ligger där inne och grymt när man känner hur det sparkar och buffar där inne! men jag är verkligen inte en av dem som tycker det är helt underbart att vara gravid och njuter varje dag!! INTE EN CHANS!
Jag tycker inte det är speciellt trevligt att knappt kunna gå,ont i ryggen alltid,konstant kissnödig, känna sig som en strandad val när man lägger sig i sängen och knappt vet hur man ska vända sig på ett smidigt sätt och utan att det gör ont, tycker heller inte det är så trevligt att få bristningar på min rumpa trots att det hör till, sen en del saker som jag är för mycket information för att lämna ut här;)
Nu kanske ni tänker att jag är helt dum i huvudet! men det är så jag känner, men jag kommer älska mitt barn över allt annat och har haft en jättebra graviditet över lag! det är mest nu i slutet som man känner såhär, och jag tror nog att dem flesta som varit gravida eller är gravida känner igen sig trots allt! jag kan iallafall med säkerhet säga när mini är ute att det var värt det:D
 
Har nu 3 dagar kvar på jobbet, känns helt sjukt att jag inte ska jobba på 1 ½ år!:) Fast ledig kommer man inte vara dock;) Ska iallfall bli skönt att ha några dagar ledigt innan mini tänker titta ut! Behöver vila kroppen och städa och dona där hemma! Har ju hört att dem flesta gravida får en sån städnojja på slutet?:)
Igår kunde jag inte låta bli att handla lite mer kläder till mini, det blev en jättesöt tunika samt ett bar strumpbyxor, båda från Kappahls kollektion Newbie, helt frälst:) Sista som är kvar nu är skötbädd och blöjhink!
 
Här är en bild på tunikan jag köpte. är den inte söt?=)
 

V.34

Nu kan väl tiden gå liiiite fortare! 6 veckor känns som en evighet just nu:) Det är 2 veckor kvar nu tills det är besök hos BM! Ska bli spännande och se om mini har vänt sig heller, som det känns nu så har hon inte gjort det! Känns fortfarande som det är huvudet som ligger uppe, men men det är inget man kan göra åt! Så länge mini är frisk är jag hur nöjd som helst.
Till hur jag mår nu då: Min kropp börjar verkligen säga ifrån att ta det lugnt,ryggen värker och vet knappt hur man ska sitta längre, och ni som varit gravida eller är gravida kan nog känna igen sig när jag säger att man verkligen känner sig som en strandad val när man lägger sig i sängen. Det jobba är när man väl lagt sig så är stora frågan. Och hur F*N ska man vända sig nu smidigt??;)! Det är ju ett helt företag att komma från rygg till sidan haha!
 
I lördags hade vi Peter och Mikaela på middag hemma hos oss! Väldigt trevligt:) Fick jättefina presenter till mini! En fin rosarandig body och ett par rosa tossor! Det tackar vi väldigt för!:)
Söndagen gjorde vi absolut INGENTING, och herregud vad skönt det var! Gick i myskläder hela dagen och man kunde verkligen slappna av! Vi hade min pappa på fika på eftermiddagen sen inget mer! Gäller att ta vara på tiden så mycket som man kan! För snart blir det ändring;D Men det ska bara bli så himla underbart!.
 
 
Nu ska jag fortsätta jobba vidare! Återkommer ikväll!

49 dagar till BF, 21 dagar kvar tills mammaledighet:)

Puh när man ser siffrorna i rubriken så är det verkligen inte långt kvar nu:) Men de sista dagarna kommer väl kännas som år! Jag har sagt att jag kommer sitta med väskan packan vid dörren vid det utsatta datumet och vänta ut det;) Nä skämt o sido, pyret får komma när den vill men gärna lite tidigare:)
Sen vet vi ju ännu inte hur det kommer bli med vändningen! Ska ju på kontroll den 21/9, sen får vi ta det där efter! Så länge pyret mår bra så kvittar det om det blir vanlig förlossning eller kejsarsnitt!
Men jag kan säga att jag är SKIT rädd för kejsarsnitt! Hatar allt som har med sjukhus,operation och sprutor att göra! Tanken får mig att rysa!! Men som sagt, efter den 21 så vet vi hur det blir.
 
Igår slutade jag ju tidigt, och vid 16 tiden drog jag och hjärtat till Ikea för lite uppfräschning till lägenheten:) Det blev en tavla och ny matta som fick följa med oss hem, och det blev verkligen fint! en tavla på väggen gör så himla mycket. Nu är det bara en ny byrå som ska inhandlas till vardagsrummet, det kommer nog bli en vit Malm med fyra lådor! Just nu har vi en svart Billy bokhylla som är fylld med min kära PV´s skivsamling/dammsamling!;) Det är ju inte riktigt optimalt att ha en massa skivor framme när man får liten!
 
Nu blir det fortsatt jobb ett tag till!:)
Här nedan kommer bild på nya tavlan som g valde och mattan:)

lillakarleken.blogg.se

Denna blogg kommer framförallt handla om mig och min sambos vardag tillsammans med vår dotter Alice.

RSS 2.0