TGIF....

Äntligen är det helg, som jag längtat! Eller jag jobbar imorgon också mellan 10-15, men dem passen brukar gå ganska snabbt så det gör inget! Söndag kan jag sova och inte göra ett skit!:) Idag är också ett kort pass, 10-14 men tänkte jag skulle jobba över lite! Jag och G. ska nämligen till Ikea och kanske en sväng bort till Ekebymöbelaffär! Blir till att inhandla en ny matta till vardagsrummet, en likadan vi har fast svart:) Vi kör på en limegrön " ryamatta" nu och är ganska trött på det!....Så in med nytt och ut med det gamla:)
 
Imorgon efter jobbet så kommer Peter,Mikaela&Vincent hem till oss på middag!:) Har dock inte funderar ut vad det blir till middag ännu, men får spåna under dagen! Ska bli spännande att se hur Vincent sen reagerar på sin lilla kusin när mini kommer ut!!
Söndagen kommer nog gå i fikans tecken, pappa kommer nog in på fika och sen blir det kanske en snabbis ut till bror och hans familj! Var så längesedan jag träffade dem så det hade varit mysigt!
 
Är mycket bättre med min mage nu, inte alls lika mycket sammandragningar som härom dagen! Men jag märket direkt att om jag brusar upp eller blir det minsta stressad så sätter det igång igen! Jag är ibland som en 4åring och -kan-göra-allt-själv-fortfarande! ;) trots att jag vet om att jag direkt får ont i magen om jag bär tungt så är jag ändå envis! Tror nog det är ganska många gravida som känner igen sig i det??
 
Nu ska jag jobba lite till! Kram på er

Älskar bra service

Man blir verkligen glad när man får bra service i en butik!! Idag gällde att jag skulle in och kolla på internet om vår barnvagn är beställd! Som ni sett i tidigare inlägg så har vi beställt från en sida som heter Pyret&Snäckan, som har butik i Lund! Vi har beställt en Tako Jumper X 3 in 1( hoppas den är bra, men kändes så när vi provade den) Sen har vi varit ute efter en åkpåse samt ett extra skydd till bil barnstolen, men inte hittat något bra! Gick in på deras chatt idag och ställde frågan vad dem rekommendera och direkt får man till svart att dem har en svart åkpåse inne för 595:-, samt cuddle soft(till bilstolen) som de lägger undan i vår beställning tillsammans med vagnen!:D Då blir man verkligen glad, för vi ska ju inte hämta vår vagn förrän om en månad ca och butiker brukar inte lägga undan så länge!
Här kommer en bild på åkpåsen!:) Vad tycks? Sen undrar jag även om nån hört något om dessa vagnarna? Jag har läste både positiv och negativ kritik, men är det inte lite så med alla saker? Smaken är som baken.....Vi tyckte iallafall den var superbra!  Men alla tips mottages gärna.

52 dagar kvar.

God eftermiddag!
Idag är det jobb för hela slanten, jobbar mellan 10-19 idag! Det kan jag säga är riktigt segt! Får se om jag kanske kan gå lite tidigare, 30 minuter gör mycket! Då slipper jag vänta på bussen som går 19.50 och kan åka hem redan 18,50!
 
Var ju hos Barnmorskan igår, för att göra om glukostestet. Denna gången gick det mycket bättre och mitt värde var nere på 7.5:D Så det var positivt! Mina andra värden var också jättebra. Det som jag nu oroar mig för är att bebis inte längre ligger med huvudet neråt som innan, utan tycker det är bättre att ligga med rumpan först.Så nu har lilla krabaten tills den 21/9 på sig att vända sig! Annars får vi en tid till förlossningen där dem gör ett vändningsförsök=/ Så får hålla en tumme att hon själv vänder sig! Pyret är ju ganska vild där inne vill jag lova. Hade sjukt ont i magen igår och kraftiga sammandragningar! Slutade med att jag ringde in förlossningen, och dem tyckte först att vi skulle komma in! Men när jag kom hem från jobbet la jag mig och vilade och då försvann det! Vi beslutade oss för att inte åka in, utan bara om det blev värre! Man är ju så orolig för minsta lilla:/ Vet ju inte alls vad som är rätt eller fel!
Det känns lite bättre idag men fortfarande inte helt ok=/
 
 
precis haft lunch på jobbet! Det blev wookade grönsaker och kyckligt! det är verkligen mumma, skulle kunna äta det varje dag! Nyttigt är det också! Det roliga är att jag hela tiden trott att jag gått upp sisådär 15 kg, men fick en glad överraskning sist jag var hos BM att jag endast gått upp 7 kg sen inskrivningssamtalet;D PUH då blir det inte så jobbigt att träna bort sen:)
 
Nu ska jag fortsätta! återkommer ikväll!
Ni som vill akn även följa mig på Instagram jag heter tvablirtre
 

Skärpning

Hej på er igen!
Nu var det verkligen längesedan jag skrev här, men åh verkligen inte haft något roligt att skriva, eller kännt att jag behövt skriva av mig! heller inte hänt så mycket sen sist. Men ett litet inlägg nu kan man väl alltid flika in med:)
 
Har gått in i vecka 33 och nu känns det verkligen nära, nu kommer allt emot en, att det snart verkligen att dags för mig och G att bli föräldrar! :) Om ca 7 veckor är det inte längre vi två, utan det är en helt ny liten krabat som kommer ut till oss och blir en del av vår familj! Helt magiskt kommer det att bli och vi längtar så otroligt mycket. Alla stora möbler som behövs är nu fixade, skötbordet var det sista vi fixade i helgen:) Sängen är på plats och vagnen på väg hem till oss! Så det är mest småfix som ska inhandlas och fixas, så som skötbädd,handduk,små kräkhanddukak,filt,nappar och annat smått! Sen så får pyret komma när som helst.
 
Imorgon är det dags för BM-besök igen! 3 veckor sedan sist. Det blir ett nytt glukosttest, för att se att värderna inte blivit sämre. Så vi får hålla en tumme! Denna gången vill jag lova att citronen ska med iallafall:) Sen blir det att mäta magen,lyssna hjärtljud! Spännande att se om pyret ligger kvar med huvudet neråt som sist! Alltid ett steg framåt:)
 
I helgen var det väldigt lugnt, fredags var vi bara hemma och mös i soffan och somnade tidigt framför en film:) Sen lördagen så var vi hemma hos Frida & Stieve på middag! Alltid lika trevligt att träffa er<3 Måste också slänga in en bild på finaste overallen vi fick! Fick även en fin Newbie body, vit med massa rosor på:) Mini tackar!!
Nu ska jag jobba det sista och sen blir det hem och laga middag!
Kommer att bli perfekt i vinter:D

Dags för konsert

 
Vi är ju lite musikfanatiker jag och min kära sambo och ikväll vankas det konsert igen:) Ikväll står det Lars Winnerbäck på Sofiero på schemat! Ska bli jättemysigt! Jag har aldrig sett honom live så blir spännande!
Hoppas bara vädret håller i sig nu, så länge det är uppehåll så är jag nöjd! Men jag är redo med regnjackan och stövlar utifall att;)
 
Har redan börjat vänja mig nu med att vara noga med vad jag äter och dricker efter testet i måndags! Egentligen inte jättejobbigt att vara nyttig! Men godis är ju så himla gott, och det var väldigt svårt att gå förbi stora godishyllan på Maxi igår! Men blicken framåt och snabba steg så var det avklarat;) Jag tror det inte det kommer ge utslag för diabetes när jag gör nästa test! Men man är ju rädd om bebis och sig själv så bäst att lyda vad BM säger! Vill ju heller inte få en för stor bebis!
Ja det är verkligen nära nu:) 72 dagar för att vara exakt till BF! Börjar bli ganska nervös kan jag säga! Mest för förslossningen men även för att man inte kommer vara bra nog! Men det ska nog lösa sig!
 
Är sugen på att köpa ett nytt vitrinskåp till köket! Känns som det behövs lite mer plats i skåpen nu:) Och ser lite finare ut när man har porslinet i skåp med glasdörrar! Här nedan kommer två som jag tittat på.
Båda skåpen kommer från Ikea och kostar 1099:-. Vilket tycker ni är finast?
 
 

Fullt upp

Åh fortfarande inte lagt in bilder på datorn så har inget att visa i detta inlägget heller! Men lite läsning blir det iallafall!
Sen sist så har det varit fullt upp! Vi har varit på Bruce Springsteen i GBG som var helt underbart, trots att det var strul med biljetterna så löste det sig till slut och vi fick se en fantastisk konsert, sen denna helgen så var jag och mitt hjärta i Köpenhamn från lör-söndag! Hur mysigt som helst, vi strosade runder på Ströget på lördagen,upp och vila och kika på hotellet en stund! Sen gick vi ut på stan en runda till och avslutade kvällen på Hard Rock Café:) Hur god mat som helst tyckte vi båda tills det att G. blev dålig av hans mat på kvällen=/ Ganska tur att det inte var jag som blev magdålig, kan inte vara alls så kul när man har liten i magen! Tyckte verkligen synd om honom, men som tur var blev det bättre dagen efter.
När vi ätit god hotellfrukost blev det upp och packa väskan och sen drog vi ut på gatorna igen! En liten sväng på ströget ifall vi missat något och till sist blev det Tivoli:) vädret var helt underbart och det var en jättemysig dag! Men det ÄR skönt att komma hem! Kan säga att hela jag var svullen i kroppen när vi kom hem och det var riktigt härligt att sjunka ner i sin egna säng igen:)
 
Igår gick jag in i V.30 och idag var det dags för ett besök hos Barnmorskan! Gjorde glukosbelastningen idag, och fy fan det var inte gott=/ I Början tänkte jag att jaha det här går ju bra att dricka...tills man kom till halva glaset och verkligen kände hur sött det var! Usch och fy! gick och la mig en stund eftersom jag mådde så himla illa! Sen kom vi till provsvaret och jag hade 8,6:/ precis gräns för att man måste göra om testet om 3 veckor! Nu får jag heller inte dricka läsk,saft och ska tänka på vad jag stoppar i mig! inte för att jag tror att det kommer bli något problem men man blir ändå orolig=/...Pyret i magen verkade må toppen iallafall! Hjärtat slog som det skulle och hon kickade bort doptonen;) Hon ligger redan med huvudet nedåt, så nu ska hon bara bakas färdig sen får hon komma när hon vill:D Vi längtar riktigt mycket<3
 
 

lillakarleken.blogg.se

Denna blogg kommer framförallt handla om mig och min sambos vardag tillsammans med vår dotter Alice.

RSS 2.0